Актьорът Филип Аврамов бил екстрасенс

share

Фицата, който нашумя покрай излъчвания по Би Ти Ви комедиен сериал „Домашен арест”, най-накрая ще сбъдне голямата си мечта – да стане родител, пише в. „Уикенд”.

Терминът на съпругата му Милена е в началото на април. Филип Аврамов твърди, че е знаел за бременността на Милена още преди самата тя да му съобщи щастливата новина. „Предната вечер сънувах странен сън и бях сигурен, че има нещо” – откровеничи той. И допълва, че често му се случва да го връхлитат пророчески сънища.

„Научавам какво ще се случи и с други хора. Понякога им го казвам, понякога го задържам в себе си. Не искам да говоря на тази тема, за да не излезе, че се хваля и изтъквам. А и хората не вярват. Щом обаче има феномени като Ванга, значи бъдещето е написано някъде” – разсъждава актьорът.

Звездата от „Домашен арест” не крие, че жена му е забременяла трудно. Дълго време правили опити за бебе, но то така и не идвало. Милена заченала, когато с мъжа й вече били загубили надежда за собствена рожба. Очакващите първото си чедо съпрузи са заедно вече цели 10 години. Запознават се в студентските си години в НАТФИЗ.

За разлика от героя си в „Домашен арест” Филип се разбира чудесно с тъща си – отбелязва вестникът.

Водещи новини

Още новини