Радина представи Деян Донков на родата

Булфото
share

Радина Кърджилова официално представи приятеля си Деян Донков на семейството си.

След няколко срещи бащата на актрисата от „Стъклен дом” – художникът Христо Кърджилов, възприел Деян като бъдещ зет – пише в. „България днес”. Той дори го помолил да даде рамо на премиерата на книгата му „Свински парчета”.

Деян Донков на драго сърце се съгласил да прочете заедно с Радина откъси от текста и да направи добро впечатление пред бъдещия си тъст. На публични места Радина и Деян отдавна не се притесняват да показват чувствата си, но на премиерата на книгата двамата се държаха като срамежливи ученици – отбелязва таблоидът. Актьорите стояха на метър един от друг и се целунаха крадешком само веднъж.

Деян Донков не изневери на ексцентричния си стил и до края на събитието не свали шапката си, върху която бе забодено черно перо. На малкия си пръст пък бе сложил огромен златен пръстен с камък. Радина пък бе избрала мъжко облекло – риза, свлечени дънки и кецове.

Кърджилова и Донков цяла вечер палеха цигара след цигара и смукваха водка с фанта или кола. Малкият брат на Радина също не пропусна да обърне няколко чаши червено вино – пише още „България днес”.

Водещи новини

Още новини