Радина Кърджилова полудя от ревност

  • 29 февруари 2012 10:22

  • 8115
  • 2
Радина Кърджилова полудя от ревност
© Интернет

В столичния музикален театър в петък вечерта актрисата Радина Кърджилова изгледа предпремиерното представление на приятеля си Деян ДонковДеян Донков Деян Донков е български актьор, роден във Видин. Завършва Актьорско майсторство в класа на, но видимо не хареса въплъщението му в „Дневникът на Дракула” – пише „България днес”.

Докато Деян ДонковДеян Донков Деян Донков е български актьор, роден във Видин. Завършва Актьорско майсторство в класа на лочеше кръв от мъже, жени и животни, в салона Радина КърджиловаРадина Кърджилова Радина Кърджилова e българска актриса, родена в град Бургас. През 2009 година завършва НАТФИЗ се въртеше нервно на мястото си, пъшкаше и шепнеше в ухото на приятелка, че повече няма да идва на премиери на гаджето си.

Явно актрисата ревнува от сценичните партньорки на Донков и страстта в спектакъла й идва твърде много.

В танцовите етюди Деян ДонковДеян Донков Деян Донков е български актьор, роден във Видин. Завършва Актьорско майсторство в класа на се овъргаля сексуално с целия женски състав на „Арабеск”, което кипна кръвта на ревнивата Радина.

Актрисата очевидно не гледаше професионално изявата на Донков. Ако трябва да се поддаде на сръдните й, звездата на Народния театър ще трябва да укроти нагона си на сцената или поне да се откаже от ролите си на любовници. Но те пък му пасват най-добре и не само заради тях в гилдията го наричат Дон Жуан Донков.

Радина и Деян са най-одумваната двойка в арт гилдията. Те изкараха страстна година, заживяха заедно и дори загатват за семейство с деца. Тази пролет ще видим Радина пак по телевизията в изявата й като Сияна от „Стъклен дом”, пише hotnews.bg.

Последвайте канала на

8115 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
66

2012.03.01 | 22:45

2
стига с тези клюкинки

2012.03.01 | 22:45

1
като не ти трябват клюкинки, не отваряй на това заглавие, никой не ти е сложил пистолет на главата! на клюкарчетата може да им е забавно да ги постват, нека си се забавляват, особено ако вземат някой лев децата

Добави коментар

Водещи новини