Жоро Бекъма се гаври с Дим Дуков

share

Сценаристите от „Пълна лудница“ възмутиха зрителите, изгавриха се с покойния Дим Дуков.

Скорошната кончина на известния стилист и духовник Дим Дуков не попречи на сценаристите на предаването „Пълна лудница“ да се изгаврят с него. Последният брой на комедийното шоу обаче вместо усмивки си спечели доста остри критики от възмутените зрители, които останаха потресени от отношението към него.

В предаването, което се излъчва на запис, бе заснета сценка, в която Мама Божка открива коафьорски салон на Жоро Бекъма. В тон с шегите в предаването героите си размениха и няколко реплики за „оня стилист Дим Дуков“, пишат от Lifestyle.bg. Въпреки че в предаването се опитаха да подходят с положително чувство за хумор, отношението към покойния стилист бе посрещнато с остри критики и укори.

Близки и познати на Дуков открито споделиха, че са възмутени от отношението към стилиста. Макар и излъчен на запис епизодът е заснет в момент, когато Дим Дуков се люшкаше между живота и смъртта. „Цяла България знаеше колко критично е положението му, а те си правят смешките на негов гръб.“, възмутена коментира случката актрисата Катерина Евро. Тя заяви, че също обича шегите и има силно развито чувство за хумор, но никога не би си и помислила да се изгаври с някого така.

 

Водещи новини

Още новини