Златка и Благой: Хората ни завиждат за щастието

Instagram
share

Завист – на това отдадоха негативните коментари по свой адрес Благой Георгиев-Джизъса и Златка Райкова, които се сгодиха навръх Коледа.

Хора, които не са щастливи в живота се обръщат срещу нас. Те се дразнят, че сме щастливи и не биха се зарадвали на нашата любов., категорична бе русата изкусителка пред Нова Телевизия.

Заедно с любимия й са категорични, че не се интересуват от хорското мнение, а само времето може да покаже дали обичта им е истинска. Въпреки това Джизъса отсече, че няма да търпи опетняване на името им, като вече е завел няколко дела за клевета.

Относно годежа си с бившия си приятел Георги Валентинов пък Райкова отсече, че е бил нежелан. „Ако един човек е благодарен, че се е отървал от мен, то той няма да дава подобни интервюта. Грешката ми е, че не се разделих с него година по-рано. Изпитвах уважение и съжаление към него. Въпреки че съм казвала многократно, че не искам да ми предлага брак той прецени да го направи в национален ефир“, заяви тя. Припомняме, че ММА боецът падна на едно коляно по време на лайв на „Като две капки вода“ през месец март миналата година.

Водещи новини

Още новини