Благо защити честта на Златка и предизвика разкритието за нейни групови изпълнения в Правец

  • 23 декември 2018 09:30

  • 37808
  • 10
Благо защити честта на Златка и предизвика разкритието за нейни групови изпълнения в Правец
© Фейсбук

Преди няколко дни ексфутболистът Благой Георгиев реши да се прави на мъж в мрежата и заяви, че ще стартира дела на всички, които се опитват да петнят неговото име и това на Златка РайковаЗлатка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя казва за себе си: "Често се шегувам, че, съобщава HotArena.

Според него той и Райкова са станали обект на обиди и клевети и ще вземат мерки срещу лицата, които ги разпространяват, тъй като е "човек, който държи на честта, семейството и достойнството си".

Жалко е някой, който е създал и развалил цели две семейства (с Христина Витанова и децата им Йоана и Давид + с Есмер и синът им Елай), да говори за думи като "чест", "достойнство" и "семейство". Особено когато сам е обидил себе си и близките си с изречението, насочено към майката на децата му, при това в национален ефир – "ще й изкъртя муцуната“.   

На всички стана ясно, че Златка го е подкокоросала  да напише дългия роман срещу жълтите медии, тъй като Благой, както разбрахме от „Биг Брадър“ не е обидчив, но тя се засяга, и то доста, на всичко казано по неин адрес, което не ѝ хареса!

Чашата на Златка е преляла, когато нейният сводник от миналото призна, че й е бил такъв и че тя е била най-оборотното му момиче. В опита си Благо да я защити чрез словоизлиянията си в социалните мрежи обаче, доведе до коментар от потребител, който твърди, че не само я е "минал", ами в действието са се включили и други лица. „ДЖИЗЪС, ще ме съдиш ли че през 2009 година пръснах халката на Злати? 5 часа генг бенг в РИУ Правец...“, написа Николай Иванов.

Друг коментар гласи: "Значи 2008 година Златка прави секс в ефир. Ако човек сам не брани достойнството си и не уважава себе си, няма кой да го направи вместо него. Сега 10 години по-късно тя иска да се покаже като дама?!?!? Истинските дами уважаващи себе си не правят това в национален ефир!!!".

Трети добавя, че Златка за 10 години изобщо не се е променила. „На всеки изневерява, цяла България разбра, но тя се уважава и продължава да се надува. Сгоди се в капките и изневери на същото място на годеника си. Нагла - има очи да казва на Боби "Аз съм дама, ти трябва да ми запазиш достойнството“. Сама не може, другите вика на помощ. Нито той, нито Никита са и виновни, че изневерява. А Благо като е толкова вярващ и държи на семейството си, защо заряза първата си жена бременна?! Другите грозни постъпки, известни му, се знаят..На приятелството много държи и хоп - с на приятеля си жената, малко след раздялата им… много добро предателство..И се има за мъжкар ?!!“, пише друга потребителка.

Друго мнение гласи, че съдът е за слабите и ако Джизъса е бил толкова велик, е щял да брани достойнства вътре в къщата на "Биг Брадър", а не да си трае, бърка в г*за и да го прави само когато Златка тропне с крак.

"Благо, жалък си“, изрече друга дама. Всички тези писаници намериха място точно под поста на Благо във Фейсбук. Факт е, че по-голямата част от коментарите са негативно насочени към него и Златка. Това говори много.

Последвайте канала на

Novini.bg
37808 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2018.12.23 | 10:05

2

Да не й е сложил железни гащи с катинар?

Radoslav

2018.12.25 | 03:57

10

Не става,брат.Тя ще си ходи с ъглошлайф да се клеца.

1

2018.12.23 | 11:45

4

На всеки е ясно каква жена е Златка. И само да допълня, въпросния ганг-бенг изобщо не и е първият! Злати, поздрави от Мишо, Ники , Павката! ;)

Radoslav

2018.12.25 | 03:55

9

Тя си знае,нали?А ако е рецидив,поне комбинацията от имена ще помни.

А какви времена бяха................

2018.12.24 | 14:05

8

Групата ни беше от петима и хубаво порехме путето на Златка................ама обичаше и да ги лапа.

Arcadium

2018.12.23 | 23:52

7

Боклук защитава спермояд.

2018.12.23 | 16:46

6

Как можеш да браниш това що го няма,т.е. златкината "чест"

тъжно...

2018.12.23 | 13:44

5

чудя се кой е по-прост от двамата....

Киро Д

2018.12.23 | 11:38

3

Пластмасовите зъбки и курвето

2018.12.23 | 09:56

1

Благо, бой eбанe и сръбска музика, и докато му сереш.на главата снимайнс телефона

Добави коментар

Водещи новини