Майкъл Джордан-младши поиска българката Радина с брилянт (снимки)

share

Огромен пръстен със скъпоценен камък краси ръката на българката Радина Анева. Тя каза "да" на предложението за брак, което получи от първородния син на легендарния баскетболист Майкъл Джордан - Джефри. Предложението, което получи нашенката, е като сбъднатия сън на повечето жени - на фона на кристално сините води на Тихия океан, на терасата на най-скъпия хотел в Хонолулу, Радина демонстрира огромното бижу, което краси нежната й ръка. Камъкът променя цветовете си от слънчевата светлина, а Радина е по-щастлива от всякога.

"Казах "да". Сгодена съм", коментира споделения миг българката, която изживява американската мечта, пише в. "България днес".

Снимка: Instagram

Първородният син Майкъл Джордан Джефри е в сериозна връзка с българката от близо 2 години, като двамата криеха от всички отношенията си. Именитият наследник не пести пари в желанието си да спечели сърцето на любимата си, откакто са заедно. Освен поредица екзотични пътешествия той я засипва със скъпи подаръци, сред които са последните модели на всички продукти на семейната им марка "Еър Джордан". През 2016 година Радина Анева прекара Коледа с милионерското семейство Джордан. Постепенно се превърна в редовен ВИП посетител в ложите за звездите по време на баскетболните мачове, на които я води любимият й. Джефри също е бил баскетболист, но преди няколко години се отказва от професионалния спорт и започва да се занимава с мениджмънта на фамилната марка. Междувременно Радина само след година работа в медийния конгломерат "Туенти Сенчъри Фокс" е повишена като шеф екип.

След година възходи и за двамата Радина на свой ред представи половинката на близките си в България. За рождения си ден през септември тя доведе в София Джефри Майкъл Джордан, за да го запознае с родителите си. След това го разведе из провинцията и двамата отпрашиха обратно към Америка. Там обаче те не се задържали задълго. В средата на ноември Джефри завел любимата си на Хавайските острови с ясното намерение да направи решителна крачка и да й предложи да се оженят.

Прясно сгодените влюбени прекараха 10 незабравими дни на Хаваите, за да отпразнуват едно от най-важните събития в живота си. В последните 6 месеца Джефри Майкъл Джордан и Радина Анева обикалят цял свят и радват последователите си със снимки от екзотични дестинации - Кабо Верде, Мексико, Хонолулу и, разбира се, България, от която американците са видимо удивени. Хилядите последователи на двойката заливат влюбените с коментари и пожелание за безоблачен живот, но никой не отваря и дума кога ще е шеметното събитие.

Водещи новини

Още новини