5 причини на Стоян Алексиев да бръкне

Фейсбук
share

След като "скандалната снимка" се появи в интернет и общо взето всеки със задник и мнение можеше да изкаже своето възмущение, Men.bg предлага на аудиторията цели 5 причини, поради които един човек на 66 може да бърка под капака, полата и други метафори за ръкоблудството (ако изобщо е имало такова).

Категорични сме, че нещо подобно, особено сред мъжката среда, заслужава искрено одобрение, овации и аплодисменти, все пак колко на 66 ще имат тази възможност? Колко? Питаме? Кажете!

Ето нашите скромни версии:

1. Имайки предвид, че г-н Алексиев играе ролята на лекар в "Откраднат живот" е много възможно да е натежала хипократовата клетва, с която съвсем спокойно има правото да пипа и гледа навсякъде - нека не забравяме, че лекарите пипат с ръка, а на полеви условия няма време за коментиране и пазене на личното пространство. Не можете да знаете какво се е случило на бедната Ивана Бобойчева в този момент.

2. Сериозната разлика във възрастта може просто да показва едни по-топли бащини отношения, които в този случай са форма на надзор. Например, г-н Алексиев просто е искал да провери дали младите все още носят гащи, колкото и да не искаме да го казваме - повечето вече не носят, тяхното си е оправдание за гащи. Не се притеснявай, чичо Стояне, ние също сме изумени.

Още по темата четете ТУК.

Водещи новини

Още новини