Вдовицата на Илия Павлов почва предаване при Берлускони

share

Съпругата на убития шеф на "Мултигруп" Илия Павлов ще прави собствено предаване за медийната империя на Силвио Берлускони "Медиасет". Това съобщава в."Стандарт", цитирайки свекъра на вдовицата Павел Найденов. Дарина Павлова сега е във Вашингтон с децата си, които са във ваканция.

"Дарина се разкъсва между Италия и Америка. На Ботуша тя има бизнес ангажименти. В края на януари започва предаването "Сънувайки Италия", в което ще се разказва за успели италианци, живеещи в Америка. Там тя е продуцент", обяснява бай Павел. По принцип Дарина живее в Рим, където има разкошен апартамент на площад "Навона". Когато е в Америка, отсяда в къщата си във Вашингтон, която се намира в едно от баровските предградия "Виена".

Бащата на Илия Павлов е тъжен, защото и миналата година не можа да се види с внуците си Илия-Калоян, Паола и най-голямата Венцеслава. "Бяхме решили да си направим една среща в някой от европейските градове. Но всеки си има ангажименти и не можа да стане", обясни бай Павел. Той се чува редовно с 15-годишния Илия-Калоян, който учи в частен колеж в Кънектикът и играе американски футбол.

"Сподели ми, че има вече гадже", радва се дядото. Илийчо, както го нарича дядо му, е същинска върлина - висок е 1,85. 20-годишната Паола продължава да учи моден дизайн в Тексас. А голямата, Венци, която е от брака на Илия Павлов с щерката на ген. Чергеланов, е вицепрезидент по комуникациите на мощна американска банка в офиса й в Дубай, сподели Павел Найденов.

В края на миналата година Дарина завърши снимките на предаването "Сънувайки Италия", което ще се върти по телевизията на Силвио Берлускони. Бившият премиер наскоро е дал своето одобрение на формата на Дарина във Фейсбук. В Италия приятели наричат богатата вдовица "белисима Дари", което в превод означава "красивата Дари". В телевизията на Берлускони има предаване още една българка - гадателката Теодора.

Водещи новини

Още новини