Савови се развеждат

share

Крум Савов преживява тежък период със съпругата си Мая, научи „Всеки ден" от познати на доскорошния началник на спортния отдел на Би Ти Ви.

Известният журналист е на път да разтури брака си с очарователната блондинка заради нейна трайна извънбрачна авантюра със заможен бизнесмен. Мъжът, с когото Мая кръшка на Крум Савов, е известният в столичния хайлайф Емил Петков - Емо Негъра, собственик на актуалното заведение „Бесо" в столичния квартал „Борово".

Запознати с любовната история между Негъра и Мая разкриват, че двамата са интимни от около половин година, но толкова си допаднали, че красавицата вече обмисляла да се разведе с Крум Савов и да заживее под един покрив с кръчмаря на елита, както е известен Негъра.

Прочети повече ТУК.

Крум Савов преживява тежък период със съпругата си Мая, научи „Всеки ден" от познати на доскорошния началник на спортния отдел на Би Ти Ви. Известният журналист е на път да разтури брака си с очарователната блондинка заради нейна трайна извънбрачна авантюра със заможен бизнесмен. Мъжът, с когото Мая кръшка на Крум Савов, е известният в столичния хайлайф Емил Петков - Емо Негъра, собственик на актуалното заведение „Бесо" в столичния квартал „Борово". Запознати с любовната история между Негъра и Мая разкриват, че двамата са интимни от около половин година, но толкова си допаднали, че красавицата вече обмисляла да се разведе с Крум Савов и да заживее под един покрив с кръчмаря на елита, както е известен Негъра.

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/savovi-se-razvezhdat.107915.html

Водещи новини

Още новини