Веселин Маринов към Цветанка: Няма връщане назад!

Интернет
share

Няма връщане назад!“, отсече певецът Веселин Маринов, запитан от Петя Дикова има ли шанс да се помирят по някакъв начин със съпругата му Цветанка.

Това се случи в предаването „Тази неделя“, в което изпълнителят, възпял горчивото вино и нашата полиция, се опитваше да насочи разговора към концерта, който ще изнесе на 1 декември в зала №1 на НДК.

„Това е 18-ият ми концерт в тази зала“, обяви той, пише kliuki.bg.

Петя Дикова обаче не се даде и върна разговора към актуалната раздяла на Веселин Маринов и Цветанка.

„Не искам да коментирам този въпрос, колкото до вината, то е ясно – виновен е този, който обикаля телевизиите и дава интервюта“, разобличи Цветанка певецът.

Нарочената за прелюбодейка Цветанка не се спира и обикаля телевизионните студиа без почивка. След гостуването си при Карбовски, където обеща да не говори повече по темата, тя навести както Люба Кулезич, така и Вихра и Мая.

Цветанка отрича да е изневерявала на Веско, но той не ще и да я чуе. Сигурен е в изневярата на Цветанка, защото Цветан Цветанов му е приятел и сигурно са я засекли със СРС-та, е най-новата версия по форумите за неотстъпчивостта на Веселин Маринов.

„Май ще е по-добре да не се обвързвам повече, защото работата ми е такава, че често отсъствам от къщи. А винаги съм искал уют и някой да ме чака“, намекна за предстоящо безбрачие в „Тази сутрин“ неслучилият на жена изпълнител на шлагери.

Водещи новини

Още новини