Моделката Гери Дончева втрещи зрителите с участието си в предаването „Черешката на тортата” по Нова телевизия. Станалата известна като Жулиета с балкона красавица показа как безмилостно хвърля храна.
Във вчерашното издание на предаването Гери беше домакинята, която трябваше да сготви за 5 души. Тя започна с провокациите още с тоалета, който избра, за да шета в кухнята. Моделката реши, че трябва да нахлузи тясна рокличка, от която да изскача прословутият балкон. За което коментиращият шеф Манчев я обяви за „Мис горещ тиган” – трета подгласничка.
За тема на вечерята Гери избра „Титаник”, който нарече „круизен лайнер”. За да покаже колко е изискана, тя накара гостите си да се изтупат максимално. Тя ги покани и в тузарската си къща, обзаведена в претрупан бароков стил.
Не по-малко претенциозни бяха и манджите на Гери. За предястие тя избра пилешко консоме, за което цели две кокоши трябваше да врат на печката.
За ужас на зрителите, Гери прати сварените кокошки в „черния хладилник”, т.е. за храна на кучетата. Това хвърли в потрес и шеф Манчев. „С това пиле знаеш ли колко неща можеш да сготвиш – пилешка супа, пиле фрикасе, пилешки бутчета”, укори я той. Коментаторът зад кадър пък с право отбеляза, че пенсионерите трябва да извърнат поглед от екрана, за да не получат удар.
Всъщност Герги избрала за тема „Последната вечеря на Титаник”, понеже баща й бил от селото, от което били и 16-те българи, пътували на фаталния кораб. „С всички продукти, които хвърляш, можем да нахраним и втора и трета класа в лайнера”, изтъкна шеф Манчев.
Ексцентричните манджи на Гери, обаче, изобщо не бяха по вкуса на гостите й. Джино Бианкалана не хареса въпросното консоме, а Бориса Тютюнджиева и Вензи така и не разбраха кому е нужна цялата тази натруфеност.