Азис лапнал милион в Турция за месец

Булфото
share

Двойно по-богат е вече кралят на фолка Азис. Само за месец той е припечелил цял милион от изявите си в Турция.

Турнето на изпълнителя в южната ни съседка стартира с грандиозен концерт в Бурса, където хиляди фенове на фолкпевеца бяха купили билети месец по-рано. Досущ като звезда от световна величина Азис кацна с частен хеликоптер в четвъртия по големина град в Турция, пише "България днес". За луксозното пътуване турски бизнесмени са се изръсили няколко хиляди долара само и само да угодят на фолкпевеца. Няколко дена след участието си в Бурса Азис направи един от най-успешните си концерти в Истанбул.

"Опашка от стотици фенове чакат да влязат в залата три часа по-рано, за да ме гледат" - похвали се изпълнителят в социалната мрежа.

Освен колосалните суми, които прибра от двете участия, Азис спечели и интереса на голяма част от турските медии. Те буквално полудяха по нашенеца и вече няколко седмици фолкаджията е тема номер едно в южната ни съседка. Кралят на фолка получи цял един час ефирно време в тамошния Си Ен Ен, където представи най-новата си песен "Хабиби". Няколко турски вестника излязоха с Азис на първа страница, обявявайки го за единствен и неповторим.

Славата, която придоби в Турция, и обичта на публиката там е накарала сериозно Азис да се замисли дали да не емигрира в южната ни съседка. Неведнъж в свои интервюта кралят на фолка е споделял, че това е втората му родина и там се чувства като у дома.

Водещи новини

Още новини