Николета лъже за охолния си начин на живот

share

В голяма измяна бе хваната плеймейтката Николета Лозанова. Оказва се, че звездният, лъскав, богат и шикозен живот, с който тя парадира в социалните мрежи, не е баш неин.

Десетките фотоси, на които тя я се планцика във ваната, качила си е краката с изглед към безкрайно синьо море или пък просто показва апетитни задни части, в действителност са чужди.

През цялото време водещата на „Папараци" е заблуждавала фенската си маса и аудиторията, че води петзвезден начин на живот, но кадрите всъщност се оказаха на неизвестна, но очевидно богата италианка.

Проверка на „Всеки ден" показва, че за последните няколко месеца пловдивската красавица доста често е публикувала снимки на секси крака, дупета и гърди, на пръв поглед нейните.

Една от жертвите на Николета е италианката Чиара, която дори сама видяла своите снимки в профила на Лозанова и й написала няколко коментара да спре да я краде. Преди време пък водещата от Би Ти Ви си беше харесала рускиня, чийто живот тогава отново представяше за свой.

Според мнозина Николета има перфектна визия, именно заради което моделката често позира пред обектива на родни и чужди фотографи, но очевидно и най-сексапилните в бранша се тресат от комплекси, след като използват чужди тела и живот, коментират за бившата на Валери Божинов в интернет, отбелязва lifestyle.bg.

Водещи новини

Още новини