Меги Колева мина на диета за надебеляване

Интернет
share

Запитана дали спазва диети, 18-годишната прелъстителка отговаря утвърдително. Дори уточнява, че и в момента е на такава, само че за качване.

Принципно внимавала какво яде. Следяла менюто й да е здравословно и балансирано, независимо, че сега й се налага да качи някой и друг килограм. Прави го чрез диета, специално разработена за нея, съобразена с режима й и с начина й на живот, разкриват от kliuki.bg.

Една от големите й страсти е кулинарията. Любовта към нея се е зародила в най-ранното й детство. Не оставяла баба си на мира, докато не научила кое как се прави в кухнята. Любимият й момент при приготвянето на ястията е декорирането им. Експериментирала често.

Хвали се, че понякога й се получавали чудесни кулинарни постижения. Върла почитателка била на различните видове суши, но не приемала китайските специалитети да са сред нейните храни.

Освен на сушито тя не можела да устои и на бисквитената торта. Приготвяла е с най-различни кремове, плодове и заливки. Смята, че е много гостоприемна. Прави всичко възможно на приятелите й да им е добре, уютно и сито в дома й. Смятала, че не само храната трябва да им е вкусна, а и атмосферата - предразполагаща. Обичала да кани по специални поводи и винаги приготвяла любимата на всички бисквитена торта.

Водещи новини

Още новини