Деси Слава: Не се сърдя на Николета

share

Десислава Иванова Донева, по-известна като Деси Слава, е попфолк и денс певица. Родена е на 7 март 1979 година в Раднево, тъй като в Гълъбово, където живее семейството й, няма родилно отделение. Родителите й се развеждат, когато тя е била на 6 години.

Голямата слава за нея идва, когато на 2 март 2000 година се появява албумът "Ези тура", чиито песни се превръщат в хитове. През 2003 г. се скарва със собственика на "Пайнер" инж. Митко Димитров и напуска фирмата. В края на миналата година тя се завърна и двамата отново са в добри отношения. -

Деси Слава, почувствахте ли се наистина засегната от Николета Лозанова, в чието предаване ви показаха в неглижиран вид и без грим?

- Езикът, с който се говори зад кадър, е притеснителен и лъха негативно отношение. Предполагам, че това е, защото на няколко пъти отказах интервюта за предаването. Смятам, че имам право и това не е начинът да ме накарат да отида и да дам интервю. Мисля, че Николета няма нищо общо с цялата ситуация. Не й се сърдя и дори й симпатизирам, защото е много хубава жена. Доколкото знам и съм виждала, тя също ме харесва, защото е публикувала мой клип на стената си. Аз не смятам, че тя има пръст в цялата история. Тя е лице на предаването и като такава обира негативите. Реално има хора зад кадър (сценаристи, режисьори и редактори), които си измислят и съчиняват.

Прочети повече ТУК.

Водещи новини

Още новини