Николета Лозанова не искала подаръци под 3 бона

share

Николета Лозанова се самозабравила и шокирала поканените на сватбата си. Когато избраниците на звездната двойка се поинтересували какъв подарък да занесат на тържеството, плейбойката пожелала армаганите да са поне с цена 3000 лв. Сумата се сторила огромна за част от поканените. Те се опитали да се измъкнат тактично, за да не присъстват на тържеството.

Валери разбрал със закъснение за мераците на половинката си и започнал на звъни на познатите си, като им казвал, че тя се пошегувала. Въпреки това, лошият вкус от желанието на плеймейтката останал у повечето от поканените.

Николета и Валери ще сключат утре брак в Правец. Бракосъчетанието ще стане на броени метри от стаята на Николай. Синът на Боби Михайлов е на лагер с останалите национали, които са настанени в същия хотел, където ще бъде тържеството. В същото време стана ясно, че Николета Лозанова и Валери Божинов са се изгавриха брутално с вратаря на националния отбор Николай Михайлов. Двамата му се подиграха, правейки се, че целуват негова снимка, твърди вестник “България днес”. Фотосът с целувката е доказателство, че войната между Божинов и Михайлов продължава с пълна сила.

Валери отмъкна от Михайлов красавицата Лозанова. За да си отмъсти, Николай започна да излиза с бившето гадже на голмайстора Алисия. Нежните половинки на футболистите не закъсняха да влязат в битка с типичната женска злоба. В интернет фолкпевицата и плейбойката си отправиха директни обиди една за друга. Валери и Николай пък дори не се поздравяват, въпреки че играят заедно в националния отбор.

Войната между четворката засегна и сина на Божинов. Валери – младши не е получил разрешение от майката Алисия да присъства на сватбата на баща си. Фолкпевицата редовно връщала и подаръците, които Валери пращал на малчугана. Изолираният футболист се утешавал със снимки на наследника си.

 

Водещи новини

Още новини