Стоичков прибира хонорара на Иво Аръков от ВИП Брадър

Булфото Архив
share

Актьорът Иво Аръков няма да има почти никаква печалба от „ВИП Брадър".

Причината за това е, че по-голямата част от хонорара му ще отиде при бившия му тъст Христо Стоичков. Аръков имаше 2-годишна връзка с дъщеря му – Мика. Още докато ходел с богатата дъщеря, Иво заел от Стоичков 20 хил. лв., които му били нужни да развива собствен бизнес, след като напусна Малък градски театър „Зад канала”.

Той си отвори ресторант в столичен мол, но заведението не потръгнало, а актьорът от „Фамилията” се раздели с Мика и така се оказа изведнъж без гадже и без работа, но със сериозен дълг към Камата.

От безизходицата Иво бе изваден след предложението за участие във „ВИП Брадър”, подплатено с хонорар от 30 хил. лв. Аръков се оказал принуден да приеме, за да реши финансовите проблеми, които имал с Христо Стоичков.

Сега чакал с нетърпение от предаването да му изплатят парите, за да върне заема на Камата и да затвори страницата с щерка му, тъй като така още се чувствал обвързан с нея и фамилията й.

Самият Стоичков разкрил наскоро, че Аръков е голям самохвалко, но самочувствието му не е подплатено, тъй като дори не можел да си връща заемите, разкриват близки до актьора, който сега си търси спешно работа, пише ПИК.

Водещи новини

Още новини