Цирк във "ВИП Брадър": Воче не пусна Минчев да си ходи

share

Истински цирк се разигра във "ВИП Брадър" със страшни лупинги. Заклетите врагове Евгени Минчев и Камелия Воче си шушукат в ъгъла като първи приятелки. След като от началото на шоуто се заканват да се бият.

Паркетният лъв реши да напусне Къщата, но внезапно скочи първа Воче да го увещава да си искара докрай шоуто.

"Остани заради шоуто! Ти ме нагруби и аз те нагрубих! Стегни се малко!, шептеше Воче. Евгени се разплака и отвърна: "Не мога винаги да съм силен! Никой не ме е виждал къде и кога плача 30 години!"

След това в изповедалнята лордът призна пред "ВИП Брадър", че не е очаквал точно Камелия Воче да промени решението му да напусне Къщата.

След снощните драми в Къщата, днес Съквартирантите са повече от мили един с друг. Укроти се и Минчев и се включи всеотдайно в общите ангажименти. Дори ми прозорци, но с плюнка, която изстрелваше върху стъклото и го лъскаше с нея, съобщи "Всеки ден".

Възстанови се и започна да укрепва и дружбата на Евгени Минчев с другия член на Политбюро - Йорданка Христова след вчерашния разпад и жестоките обиди. Днес, аристократът дори предложи да напарвят съвместен дует, като го нарече дует "Резил".

Преди това обаче крещеше на Данчето „Млъкни, комунистическа певицо". Христова пък му отвърна: „Не ми викай комунистическа певица, дрисльо".

Водещи новини

Още новини