Коко Динев броил един милион на Емилия

share

Един милион лева платил футболният бос Коко Динев на своята половинка, твърди “България днес”. Така бизнесменът и покорител на чалга певици скромно компенсирал бившата си съпруга.


Едно от най-популярните български семейства е в разпад и е въпрос на време двамата официално да сложат край на отношенията си.

Динев купил със скромната сума свободата си, за да осигури детето и Емилия. Двамата водили близо едно месечни преговори за сумата. Първоначално той искал да плати двойно по-малко, но фолкаджийката не отстъпила.

Динев настоял да изплати парите на 24 равни вноски, твърди изданието в рамките на две години, твърди изданието. Емилия обаче тропнала с крак и казала, че иска всичко в кеш и веднага.

Според адвокати, взимайки 1 милион лева фолк фурията се е подценила. Хора от футболните среди твърдят, че Коко и Емилия са сключили предбрачен договор.

Именно в него фигурирала и въпросната сума. Клаузата трябвало да влезе в сила от момента, в който Емилия и детето вече не живеят в дома на Динев.

Според последната мълва новата тръпка на бизнесмена този път не е сред чалга средите. Коко Динев се захласнал по красавица от Русия , бивша Мис Санкт Петербург. Двамата се запознали и харесали в Слънчев бряг.

Водещи новини

Още новини