Коката на Коцето изпадна от джоба му на сцената

Булфото
share

Преслава и Галена пеят и търсят пакетче с кокаин между фотьойли и маси, Коцето пази самообладание - ситуацията е хем абсурдна, хем смешна.

Така я характеризират зрители, присъствали на концерта на звездите на „Пайнер” – Преслава, Галена и Коцето в столичното заведение „Син Сити”.

Пеещият парчето „Ау” Константин сигурно е изпитал желанието да използва това междуметие в момента, в който е забелязал, че пакетче с дозата му кока полита от джоба му. Разбира се в суматохата нито той, нито верните му колежки са забелязали къде точно се е дянало пликчето, информира Kliuki.bg

Както си пеели, и тримата изпълнители почнали да търсят под масичките и табуретките отхвръкналата дозичка на колегата им. Публиката се чувствала конфузно, защото не е редно да носиш в себе си наркотици, камо ли да ги използваш на работното си място. Одобрили обаче намесата на колежките на Константин, които спасили ситуацията и намерили уличаващото доказателство, без да им се наложи да ползват помощта на персонала на заведението.

Коцето преспокойно си прибрал прахчето в джоба и се престорил, че нищо не се е случвало. Не били малко и тези хора в публиката, на които всичко това се сторило порядъчно смешно. Видяло им се доста нелепо известни певци да изпадат в такава ситуация.

Водещи новини

Още новини