Лили Иванова сравнена с мумия

share

Най-известния роден гримьор-Кирил Чалъков, отпразнува преди дни 20 години работа със звездния елит на България.

Експертът в макиажа вдигна шумно парти, което обаче не бе уважено от най-популярната му клиентка - Лили Иванова. Оказа се, че гранддамата на българската естрада е кръвно обидена на гримьора заради реплика, произнесена преди повече от 5 години, пише в. "Всеки ден".

През 2002 г. Чалъков получава специалния ангажимент - да се погрижи за Иванова по време на голите й снимки за "Плейбой". Процесът продължава 10 часа, като само гримът на звездата отнема половината от времето. Освен лицето на Лили, Кирил гримира и тялото на певицата, за да прикрие всички нейни несъвършенства по рождение и придобити с годините.

Припомняме, че по това време изпълнителката е на заветните 63 години.

Успешната фотосесия обаче се оказва преломен момент в приятелските и професионални отношения между Лили и Кирил. Няколко години по-късно, когато гримьорът разказва в свое телевизионно интервю за процеса на снимки на Иванова за "Плейбой", той се изпуска публично, че близо 2 часа е "мумифицирал" лицето на клиентката си.

Обидена от думите, че е сравнена едва ли не с мумия, кубратската легенда прекратява еднолично всякакви отношения с известния гримьор.

В частен разговор пък Чалъков заявил, че по време на сесията за "Плейбой" се чувствал като "балсаматор и реставратор едновременно". Това също достигнало до ушите на Лили.

"Думите ми тогава бяха преиначени от медиите. От притеснение си оплетох езика и не успях да се изкажа правилно. Това ми коства не само един скъп клиент, но и много добър приятел", жалее и досега Кирчо по раздялата си с популярната певица.

Водещи новини

Още новини