Ясновидката Николета: Лили Иванова ще се разболее до година-две заради магиите си

share

Лили Иванова мъсти по ужасен начин на Слави Трифонов. От години примата на родната естрада и шоумена не са в добри отношения заради скечовете, които Дългия и екипа му правят с певицата. Видяла, че не може да се справи по друг начин с „атаките” на Слави, Лили прибегнала до услугите на ясновидец, който направил черна магия на водещия, пише 24bgnews.com.

Това била причината за всички нещастия, които сполетели Слави през последните години, разкри ясновидката Николета Йорданова. По думите на врачката, Слави Трифонов далеч нe е единственият засегнат. По този начин Лили Иванова отмъщавала на всичките си врагове. Николета Йорданова обаче е убедена, че след години всички тези неща ще се обърнат срещу нея.

„Лили ще се разболее до година-две”, коментира още ясновидката.

Самият Слави Трифонов също е бил предупреждаван много пъти, че има направена магия. Той обаче не възприема думите на врачките насериозно. В свое интервю пък самата Лили Иванова разкри, че знае за това, че й се носи славата на магьосница.

„Говори се, че правя черни магии с кръв от мъртва коза”, призна Лили, допълвайки, че за себе си е чувала всякакви неща, включително и това, че е безсмъртна.

Водещи новини

Още новини