Лили Иванова е била обект на атентат

  • 05 юли 2011 10:07

  • 9520
  • 3
Лили Иванова е била обект на атентат
© Интернет

Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи е била обект на нападение от психопат в собствения си дом. Естрадната легенда и МВР крият старателно от медиите този ужасяващ случай на посегателство. Историята е отпреди 10 г., но никога не е виждала бял свят. Сблъсъкът с психаря доста травмирал Лили, която от този момент нататък получава фобия от фотоапарати, пише “Всеки ден”.

Музикалната легенда обитава последния етаж на кооперация в централен столичен булевард. В настоящето си жилище тя се нанася в средата на 70-те години на миналия век. След развода си с Янчо Таков, тя е принудена да се разминава мълчаливо с неговите родители, които живеят точно под нея. Лили вече е мегазвезда и пощенската й кутия е пълна с писма, съдържащи от обяснения в любов до практична молба за пари.

Бивша чистачка на изпълнителката споделя, че певицата получавала обаждания по телефона след полунощ, в които нейни фенове крещели екзалтирани слова. По тази причина певицата имала привилегия често да сменя телефонния си номер. В друг случай, за да докажат странната си обич или по–скоро да се почувстват значими, фенове на Лили се изпикали пред вратата й. Трети пък й напълнили ключалката с кибритени клечки. За щуротия минава молбата на почитателка Лили да й разпише снимка, на която е избола очите й върху хартията.

Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи крие и за случай на осуетено нападение над нея в собствения й дом. Кооперацията й има портиер, който отнесъл агресията на незнаен маниак, насочена срещу Лили. Непознатият се явил на адреса със заявено желание за лична среща с изпълнителката. Преди да го пусне, портиерът дежурно попитал имат ли такава уговорка.

Онзи настоявал, че Лили го очаква. Дядото обаче бил прясно скаран със звездата заради някакви битова неуредица и се чудел как да й звънне. Минутата размисъл била достатъчна на натрапника да загуби контрол и да се нахвърли върху портиера. Последвал ръкопaшен бой, при който лицето на пазача било надрано с джобно ножче, извадено от агресора. Малко след това заради вдигналия се скандал нападателят избягал.

Скоро дошла полиция. Преди ченгетата да разберат какво точно става, те тръгнали от версията за атентат срещу самата Лили поради което се наложило разследване и тя била първата разпитана. Певицата обаче отказала да даде обяснения в милицията.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
9520 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Фен на лудото бабе Лили

2017.04.14 | 11:46

2
Абе я се скрийте бе - атентат!Вие знаете ли какво е атентат! Хахаха - по голям смях няма.Тая какво се прави на важна - всички забравиха за нея -и айде пак да се направиме на интересни! Но най-готиното беше това - "фенове на Лили се изпикали пред вратата й. Трети пък й напълнили ключалката с кибритени клечки." Според мен са антифенове,ама нали трябва нещо да пише там! Бабе,смешна си,не се излагай още!
ан

2017.04.14 | 11:47

3
Едно "бабе" , а слага в джоба си толкова "кадърни" и "интелигентни" хорица...Успехът няма възраст, нито пол, както и некадърността, злобата и завистта. И нея да я няма, пак некадърниците няма да се изявят...нали?/че с какво ли???/
lili

2017.04.14 | 11:46

1
с какво се славят незнам какво са направили за тази даржава да беше лили иванова отворила поне едно музикално училище за младите и да ги научина да пеят и на всичко което тя е научила през живота си имаме много талантливи млади хора ноооооооооооо......

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини