Иван с любовницата си Ирина на морето

интернет
share

Двамата прелюбодейци са се настанили в хотела на певицата Белослава в Лозонец, където се отдават на непрестанни ласки и бурна креватна гимнастика – разкрива „България днес”.

Таблоидът публикува снимки, на които се виждат нежните целувки на влюбените гълъбчета. Водещият заряза съпругата си Вихра и дъщеричката си, защото се влюби безпаметно в „най-добрата майка” Ирина Сарачинова.

Край морето опосума и новата му любима демонстрират изключителна интимност. Двамата се натискат и целуват пред хората, без да се притесняват от чужди очи. На Иван явно не му пука какво ще причини на Вихра, която ще види на кадри интимностите му с Ирина.

Самата Вихра в момента била в София и не можела да си намери място от мъка и срам – твърдят нейни близки. Отчаяната съпруга намира единствено утешение с дъщеря си Ава.

Жената е отслабнала ужасно покрай неприятната ситуация и не можела да си прости, че лично запознала Сарачинова с мъжа си и дори я уредила да води рубрика в предаването – пише таблоидът.

Иван дотолкова бил хлътнал по русото изкушение, че непрекъснато й правел подаръци – отрупвал я с дрехи, бижута и парфюми.
Вече се говори, че разводът между Иван и Вихра ще е един от най-скъпите в последно време.

Водещи новини

Още новини