Вихра гушкала Ирина напук

  • 04 октомври 2011 11:18

  • 9104
  • 2
Вихра гушкала Ирина напук
© Интернет
Съпругата на Иван Вихра не спира да търси начини да си отмъщава на Ирина Сарачинова за това, че открадна мъжа й Иван.

Последната приумица на “отчаяната съпруга” е да се прави на “приятелка” на “най-добрата майка” в ефир. Бившата на “опосума” нарочно измислила нов начин на представяне на рубриката на съперницата си, така че двете да се засичат в студиото на “Станция Нова”, пише “Всеки ден”.

Ирина вече е задължена да гостува на диванчето на Вихра преди старта на предаването, за да анонсира темата. А водещата Вихра пък се възползвала от случая и нарочно сядала плътно до нея.
 
На последния ефир дори я прегръща и успя да изкара любовницата на Иван от равновесие. Вихра, твърдят колегите й няма да се откаже, докато не докара блондинката до нервна криза.

Според хора от екипа на предаването Вихра не се е примирила с положението си на изоставена съпруга и продължава да крои планове как да си върне “опосума”. Водещият се разкъсва между двете жени и отношенията му с Ирина са крайно обтегнати, твърди изданието.

Последвайте канала на

9104 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Кирил Врабчев

2017.08.20 | 20:42

2
Радвам се, че живея в България и тук има такива хора: http://tinyurl.com/neshto-hubavo-v-poslednite-dni Евала на такива хора! Успех!
kinesiotapebg.eu

2011.12.01 | 22:30

1
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Водещи новини