Мария Шарапова бременна от Григор Димитров

share

Звездата на световния тенис Мария Шарапова очаква дете от ракета номер едно на България Григор Димитров. Радостният слух се понесе със скоростта на светлината в интернет.

Клюките, че Маша чака дете, тръгнаха от факта, че се е появила в клиника за родилки в Лос Анджелис. Въпреки черните очила и обикновените дрехи, Шарапова била разпозната от персонала и пациенти на болницата. Най-странното било, че на излизане от кабинета, тя си записала час за следващия месец. Ежемесечните прегледи са задължителни за всяка бременна жена, пише "ПИК".

Според запознати красавицата с нетърпение иска да създаде семейство. Тя може да си го позволи, тъй като се е подсигурила до живот със състояние от 212 милиона долара.

В началото на седмицата Маша обяви, че няма да вземе участие в последния за годината турнир при жените, който е в Истанбул. Официалната причина, която тя изтъкна, е уж контузия в дясното рамо. Отсъствието й на кортовете край Босфора обаче най-вероятно е породено от друга причина, подозират близки на двойката.

Мълви се, че рускинята е в очакване на бебе от най-добрия ни тенисист Григор Димитров. Именно тази блага вест го принудила да скъса договора си с Академията в Стокхолм Good to Great и да се пренесе при Маша в Лос Анджелис. Постъпката му озадачи спортните среди, като се има предвид, че точно спортното училище го изведе до победа срещу №1 в света Новак Джокович през пролетта.

Именно след въпросния мач в Мадрид папараци хванаха двойката за първи път да се разхожда под ръка. Любовта им обаче се отрази зле на професионалната кариера и на двамата.
 

Водещи новини

Още новини