Жената на Брендо ходи на море с охрана

share

Съпругата на Евелин Банев-Брендо Моника Добринова събира тен с двете си деца в луксозния морски комплекс "Оазис" в Лозенец. Госпожата съчетава полезното с приятното, защото освен на почивка е и на работа. Нейна е отговорността за управлението на хотела.

След щастливата развръзка с отвличането на по-малката им дъщеря - 10-годишната Лара, кокаиновият крал е удвоил охраната на семейството си, пише "Уикенд".

Преди няколко дни съпругата на мафиота беше видяна да влиза в хотела в компанията на приятелки под зорките погледи на бодигардовете. Бдителните охранители следват буквално по петите роднините на Брендо. Плътно със тях и на плажа, и в басейна.

Моника и дъщерите й се стараят да не правят впечатление на останалите курортисти, но това е невъзможно. Мнозина туристи успяват да ги разпознаят и коментират дертовете им.

Прави впечатление, че малката Лара почти не излиза от комплекса "Оазис", който е укрепен като непревземаема крепост. Моника щъка сама из селото, а детето стои в комплекса, пазено от трима души.

След като Евелин Банев не успя да изведе Моника и децата зад граница, а беше екстрадиран в Италия, съпругата му по неволя пое управлението на 5-звездния семеен хотел. Преди два месеца Брендо пусна за продажба компекса в българския Сен Тропе за няколко милиона евро. Все още обаче няма кандидати да го купят.

Водещи новини

Още новини