Палавата съпруга на британския премиер клати кабинета

gettyimages
share

Спешно заседание на британското правителство е свикал премиерът на страната Дейвид Камерън, пише Дейли мейл.

Министрите са обсъждали любовна афера, която има огромно политическо значение не за кого и да е, а за самия министър-председател. Изданието обаче не разкрива подробности по темата, като се позовава на причини от юридическо естество. От публикациите става ясно за връзка между двама души и темата разпали нета. Що се отнася за до премиера, той бил шокиран, когато разбрал за имената на влюбените гълъбчета. Той коментирал аферата по следния начин: Това е бомба, настана пълен хаос и ще има много сериозни последици. При това нито един от членовете на кабинета не е бил замесен в аферата.

Историята е била разплетена от израелската преса. Медиите в еврейската държава наляха масло в огъня на спекулациите. Според редица издания участниците в любовната афера са съпругата на Камерън – Саманта и кметът на Лондон Борис Джонсън. Журналистите отбелязват, че евентуалната връзка на благоверната на стопанина на Даунинг стрийт 10 и градоначалника на столицата на Обединеното кралство, ако не е приключила, то поне върви към своя край. Това обаче не отменя последиците, които може да предизвика любовната афера.
Това не е първият случай, когато британски политици от висшия еталон на властта се оказват във вихъра на любовни скандали. Заместник-председателя на парламента Найджъл Евънс бе обвинен в изнасилване на двама мъже през май, припомня Нюзру.

Водещи новини

Още новини