Британка отърва арест заради яйца по премиера

  • 25 март 2013 16:44

  • 773
  • 0
Британка отърва арест заради яйца по премиера
©

Британка за малко да се окаже в ареста заради изказване към премиера Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г., предаде Нюзру.

Майката на две деца е написала страница на приятел във Facebook, че иска да замери ръководителя на правителството в Лондон с яйца. Дебра Барт по този начин е искала да даде отдушник на емоциите си. 45-годишната жена била разтърсена, че вместо да отглежда потомството си, заради съкращаването на социалните помощи, е била принудена да си търси работа. Барт е била изненадана, когато в нейния дом са дошли полицаи, които са издирвали терористката четири седмици. Още повече тя била възмутена от посещението, защото са разпитвали нея, а не истински престъпник в световната мрежа.
Полицията в графство Кент обаче отказала да коментира действията на служителите. Това не е първият подобен случай. Наскоро Генералният прокурор Кир Стамър предупреди МВР, че подобни акции отклоняват ресурси от борбата с реалната престъпност.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
773 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини