Арестуваха Милко Калайджиев - пребил жена си, слагала му рога

share

Милко Калайджиев е бил арестуван след жесток семеен скандал. Мъжът с най-известните мустаци нападнал с юмруци дългогодишната си спътница в живота, която подала сигнал в МВР. Инцидентът е станал в началото на миналия месец март.

Милко Калайджиев бил нает да пее на частно парти на бизнесмен баровец от Хасково, с когото се познавали от години. Милионерът има истински палат и редовно организирал запомнящи се купони. Според предварителната уговорка, след като забавлява гостите, Милко е трябвало да остане при домакина си, за да пренощува. Изпълнителят на "Я елате пиленца при батко" решил да се прибере до Свиленград. Там обаче заварил буквално на калъп съпругата си с мъж, който й е бил дългогодишен любовник. Човекът, поставил рога над черните мустаци на Милко се казвал Антон. Милко побеснял и посегнал на Маргарита. Тя пък се обадила на МВР и прогонила Калайджиев от апартамента.

Маргарита е бивша митничарка. Тя беше уволнена в края на 2009 г. при чистка направена от Ваньо Танов. Три години по-рано  тя нашумя след разбит канал за трафик на цигари, алкохол и дънки.

Водещи новини

Още новини