Синът на Стефан Данаилов на помощи

Булфото
share

Синът на Стефан Данаилов - Владимир, получава помощи за безработица от държавата. Това разкри баба му по майчина линия без никакво притеснение, пише в. "Всеки ден".

Възрастната майка на Ирен Кривошиева признала, че с внука си семейно решили той да ползва тази опция като български гражданин. След като решил трайно да се връща в родината си да зарязва ученето в САЩ, Владо започнал да си търси работа у нас. Не му провървяло цели два месеца и така се стигнало до идеята да се запише на трудовата борса. Според баба му там хем щели да му търсят подходяща за него служба, хем да му плащат минималната заплата като обезщетение.

Владо Данаилов се регистрирал при социалните още през лятото и получвал помощите до януари. Той имал право на тях, въпреки участието си във "ВИП Брадър", откъдето хонорар взел не той, а майка му Ирен Кривошиева. Бабата обаче била недоволна, че внукът й още не си е намерил работа и не се е ориентирал в живота. "Ту е тук, ту в Щатите, а вече си е на годините на сериозен мъж", казвала възрастната жена.

Водещи новини

Още новини