Азис утешава Галя Димитрова на почивка в Гърция

интернет
share

Може и да е приятелка на Азис и дори да е в едно легло с него, но това съвсем не й помогна да спечели короната на „Мис Плеймейт“.

Макар да беше сред най-спряганите фаворитки за титлата, еротичният модел Галина Димитрова все пак трябваше да се задоволи с второто място. Въпреки забележителната пиар кампания, която си спретна, за да привлече вниманието върху себе си и усилията положени на сцената, скандалната блондинка в крайна сметка не успя да спечели короната, която отиде при победителката Меги Колева.

Естествено изборът изобщо не се хареса на Азо, който побърза да изрази неодобрението си от факта, че протежето му е пренебрегнато и разкритикува българските мъже, като заяви, че не желаят да си признаят какво ги възбужда.

За да утеши пренебрегната си приятелка, Азис реши да я заведе на остров Миконос в Гърция, където първата подгласничка вероятно вече бърше сълзи пише електронното издание hotarena.net. Това е втора почивка за Галина Димитрова, която само преди дни е посетила родината на Аристотел, за да събере сили за конкурса.

Сега тя отново разпуска в Гърция, за да отдъхне от „изтощителната“ битка между красавиците. Интересно дали и тук не отдъхва приятелски в едно легло с Азис?


 

Водещи новини

Още новини