Капитанът на Славия остави жена и дете

интернет
share

От близо година бранителят на най-стария столичен клуб не е поглеждал съпругата си Ина и сина им Янис, а преди няколко месеца е подал молба за развод.

Причина за поредното разпаднало се футболно семейство е друга жена. Защитникът си затрил ума по атрактивна любовница, по която пръска всичките си пари.

Ина и Богомил са семейство от 2008 г. Запознали се на Пампорово като тийнейджъри, след което станали неразделни.

"Когато отиде в Славия работата му порасна, взе се прекалено на сериозно и реши, че всичко му е позволено. В това число и да върти няколко любовници", оплюват Дякон приятелка на жена му .

Отегчен от семейния живот, благоевградчанинът започнал да слага рога на законната си половинка.

"Ина успя да го приклещи на калъп, но го хвана, че плаща стаи в разни хотели, за да води там любовниците си. Той я лъжеше, че отива на банкет с отбора например, но в същото време палуваше с момичета из хотелите, на рецепциите на които върху бланките на отседналите до името на мъжа й било записвано и имената на бройките му", разкриват запознати с патилата на семейство Дякови.

Откакто хукнал по фусти, футболистът на Славия не се интересувал от сина си. Изоставената Ина, която се е явявала и на конкурс за "Мисис България", отглеждала сама детето си.

"За година и половина Богомил е виждал момченцето си 2-3 пъти. За Коледа не само, че не отиде да види сина си, но дори и един шоколад не му прати за подарък. А любовницата му се е нанесла в апартамента, за който Славия му плаща наема", твърдят още източниците.

Водещи новини

Още новини