Вдовицата на Емил Кюлев заряза гроба му?

  • 08 юли 2011 11:01

  • 11787
  • 2
Вдовицата на Емил Кюлев заряза гроба му?
© интернет

Унесена в семейния си живот с новия си партньор Мартин Станков и грижите по трите си деца, младата вдовица Весела Кюлева тотално занемарила гроба на покойния си съпруг, твърдят папараци.

Блондинката изобщо не се вясвала на централните софийски гробища ни за годишнини от разстрела на Кюлев, нито пък по разни задушници.

Единственият посетител на последното убежище на банкера била майка му. Нещастната жена идвала на гроба всеки ден, палела свещи, аранжирала свежи цветя и почиствала бурените. "Майката на Кюлев непрекъснато кълне невярната си снаха", шушукат клюкари.

Запознати твърдят, че снаха и свекърва не поддържали никакви отношения, а Весела, която наследи половината от богатството на разстреляния банкер нехаела за съдбата на майка му.

Почернената възрастна жена била бясна на вдовицата, че толкова бързо забрави сина й и толкова скоро роди дете на любовника си Мартин Станков.

Последвайте канала на

11787 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
...

2012.10.06 | 21:56

2
И с право недоволства жена й. Независимо кой какъв е и какво е направил, сега се блаже с парите му, нали... За всичко си има време и Бог си знае работата.
...

2011.07.11 | 12:30

1
майка му *

Добави коментар

Водещи новини