Коце Ламята: Васко, като си звезда, ходи на небето

интернет
share

Това каза за Азис бившият му възлюбен Коце Ламята в предаването „Панаир на суетата“ на TV7.

Прякора си той получил още като малък, защото ядял много и много се биел.

Той знае, че няма как да се разделя с моето семейство. Исках да сме си едно голямо семейство, но не си удържа на думата, каза Коцето.

Ти кой си, ти ме плашиш, попитал го певецът по време на свое участие в известно заведение. Аз му виках неопределено – Азиската, ни мъж, ни жена, върна се в спомените си от онова време той.

Като пие малко, става агресивен, казва, че е звезда, разказа Коце Ламята за Азис.

Василе, като си звезда ходи на небето, заявил веднъж Коце Ламята. – Аз се разсърдих. Ударих му един шамар, защото почна с квалификациите смешник, палячо, клозет.

Според Коце Ламята изпълненията на певеца като „Гадна порода“ били за него и това си личало по текстовете. „Други хора ми подсказаха. Посветил ми е три песни, така мисля“.

Василе, не трябва да си лицемерен. Бъди честен, хората така повече ще те харесат. Ти си много голям приятел, много те обичам по мой начин, ела да се сдобрим, ние сме си приятели, каза още Ламята.

Много харесвам жени, но мъжете не ми пречат. Не се давам, ако мъж не ми е близък духовно, довери Коце Ламята. Той се върна в спомените си към времето на казармата. Служил в Стара Загора, тогава се запознал с един художник. Млад хубав мъж беше. Почна да си води другите приятелки, „сестри“.

Визуалният контакт е разликата – мъж на мъж знае какво да направи. Жената ще я науча. Няма нищо по-красиво от една гола жена, довери той.

Набедиха ме, каза той за престоя си в затвора. Опандизиха ме за магистрален грабеж. Този човек беше много известен, трябваше да си намерят някой виновен. Аз се движех в такива среди, не съм го обрал човека. Напразно лежах 8 години. Вътре четях книги. Почваш да се срастваш с кревата. Бях кучкар 10 месеца. Беше интересно, ама затвор, спомня си Коце Ламята.

Няма социална политика за затворниците. Хванах се да работа. Сега се занимавам с фитнес, карам курс за масажист. Искам да работя в Швейцария, падам си общителен, справям се с английския.

Не съм бил сутеньор, имах момичета, 3-4, но не съм ги предлагал. Пазех си ги някой да не ги закача, разказа още той.

 

Водещи новини

Още новини