Жена напусна „Островът на стоте гривни“ след брутална драма

Кадър: БТВ
share

Ина е поредният участник, който напусна приключенското риалити. Дотам се стигна след жестоката игра за оцеляване „Трънливият път към победата“, която изтощи докрай силите на шестима участници в „Островът на 100-те гривни“, предаде БТВ.

Те трябваше, подпрени с лявата ръка на постамент, да стоят с краката си колкото се може по-дълго върху шипове.

Първи отпадна Берке, после Ина и Петя, а за останалите три дами водещият Сано каза, че полагат нечовешки усилия, психика и инат.

Съдебният заседател и нестандартен играч Мимо-Гарсия напусна "Островът на 100-те гривни" по bTV

Впоследствие не издържа и Ванеса, а после на 50-ата минута и Марина, и така краен победител излезе Биляна.

Тя забогатя с 27 000 лева под формата на гривни и продължава битката за дял от голямата награда – 300 000 лева в сандъци.

Като Златногривен Георги обяви, че спасява с двете специални гривни Марина и Берке, и така за останалите без гривни Ина, Петя и Ванеса предстоеше да научат коя от тях ще хване самолета за България.

Първа бе спасена Ванеса. Тя получи гривна от Биляна, която преди това привлече вниманието на всички с това, което каза.

Аз не се чувствах приета, мълчах отстрани и виждах как някоии хора прекалено много играта ги изяде, и загубиха себе си и забравиха за човещината, разкри Биляна.

Берке, вместо да ми хванеш ръката, ти я отхапа цялата. Днес по време на играта е имало някаква стратегия или разговор преди това, защото единственият човек, който ме подкрепяше, бе Ванеса, но нито един от моя лагер, добави още тя, като даде да се разбере, че е предадена.

Но за мен това не е от значение, аз не стоях до финала, за да спечеля, а за да покажа, че съм силна жена. И тук маските паднаха, добави Биляна.

В отговор Берке каза, че никой не е предавал, а Биляна е предала целия лагер, и малко след това Биляна обяви, че напуска лагер 2 и преминава в лагер 1 Нумеролози.

Впоследствие оцеля Петя, тъй като Ина обяви, че си тръгва по собствено желание, което сподели преди играта с Георги, тъй като навън има планове за осъществяване.

Това обаче не бе всичко, тъй като Мирослав предаде гривната си на Ина, но тя бе подготвена и веднага я връчи на Александър от Лагер 3.

От своя страна пък Сашо призна за сценарий - Ина е искала да си тръгне с игра и затова с Миро и предоставили тази възможност, като се уговорили предварително какво да направят.

Водещи новини

Още новини