Във "Фейсбук": Да помогнем на Николета да спре да пее

интернет
share

Дебютът като певица на Николета Лозанова и клипа й с Ванко 1 “Истински обичана” създаде нова група във Фейсбук “Нека да помогнем на Николета Лозанова да спре да пее”.

7500 почитатели отправят своите критики към смуглата красавица. Точно преди година със своя група със същото послание се "уреди" и Веселин Маринов. Тя събра рекордните над 100 000 почитатели.

Според критиците на Николета Лозанова манекенката не може да пее и “грачи през цялото време на клипа”.Това, което прави Николета е по-скоро речитатив, характерен за R&B музиката, каквото е и парчето, смятат “почитателите” й и й отправят предложение в скоро време да направи дует с Веселин Маринов.

Напук на критиките Николета призна, че вече води преговори с Митко Пайнера и много вероятно е след месец да стане част от редиците на димитровградската чалга империя. Освен това моделката имала и предложение да бъде тв водеща, за което още не е взела категорично решение. Според последната клюка Ни Ло ще запише още една хитова песен, която ще презентира през есента.

 

Водещи новини

Още новини