Анджелина Джоли поискала развод от ревност

Getty Images/Guliver
share

Американската актриса Анджелина Джоли е поискала развод от Брад Пит, две години след като сключиха брак и 12 години след като заживяха заедно, съобщиха АФП и Ройтерс.

Адвокатът на Анджелина Джоли разпространи изявление, че клиентката му е поискала бракът й с Брад Пит да бъде прекратен. Посочва се, че решението е било взето в интерес на семейството. Актрисата няма да коментира и моли семейството й да бъде оставено на спокойствие", заяви адвокат Робърт Офър. Мотивът е непреодолими различия между двамата.

Актрисата е коментирала, че Брад Пит влияе зле на децата им, затова тя е поискала попечителството на шестте им деца, а Брад Пит да има право на посещения. Според документите, подадени в съда, Анджелина няма претенции за съпружеска издръжка.

Според слуховете около двойката причина за раздялата е забежка на Брад Пит с негова партньорка, станала по време на снимките на "Allied" Марион Котияр. Според свидетели Анджелина е побесняла от ревност.

Припомняме, че Брад Пит и Анджелина Джоли сключиха брак през 2014 година. Двамата са заедно от 2005 година и отглеждат шест деца, от които три осиновени - 13- годишния Мадокс от Камбоджа, 10-годишния Пакс от Виетнам и 9-годишната Захара от Етиопия, и три биологични - 8-годишната Шайло и 6-годишните близнаци Вивиан и Нокс.

Преди две години Анджелина Джоли се подложи на двойна мастектомия, а тази година премахна яйчниците и фалопиевите си тръби, защото е застрашена от развитието на рак. Тя даде широка гласност на решението си, за да повиши грамотността по този въпрос. Жени от цял свят й съчувстваха.

Миналата година Джоли призна, че с Брад имат проблеми, но ще останат заецдн, въпреки различията.

По-рано този месец, Джоли посети сама бежански лагер в Азрак в северната част на Йордания като специален пратеник на ООН.

За последно двойката бе снимана заедно през юли, когато празнува рожден ден на сина си в ресторант в Западен Холивуд.

Водещи новини

Още новини