Защо не трябва да бъдете приятел с бившата

share

Бившите партньори често се превръщат в нещо средно между демон и проклятие, от което не можете да се отървете. Малцина са късметлиите, които срещат любовта и никога не я пускат.

Около 80% от хората на планетата запазват чувството за притежание на другия/другата, когато се разделят, което ги кара да се опитват да бъдат приятели или познати във Фейсбук - никога не помага. Не разбираме хората, които все още поддържат добри контакти с бившата и дори не осъзнават, че са хвърлили котва на тяхното пристанище и никога няма да отплават обратно!

Ето някои причини за прекратяване на отношенията и продължаване напред!

Един клик слага край на мъката

От мъжка гледна точка сме длъжни да споделим, че не сме виждали нито една жена, която да страда по бившия си. Възможно е да плаче тихо за някои моменти, но ще се влачи по корем, преди да признае своята слабост. Разумната и адекватна реакция е всичко да се потисне с купони, разходки в мола и създаване на фалшив луксозен живот, който никога не е имала. Само мъжът може да е достатъчно наивен, за да повярва, че тя е станала милионер и вече живее свободно и щастливо, щото вече го няма насилника. Мъжкото съсловие поне е по-елементарно и не променя нищо в живота си, както и в социалната мрежа - забавните постове с наименованието на всички фекални образования продължава да присъства.

Прочети повече ТУК.

Водещи новини

Още новини