Графа спи с танцьорка

share

Владимир Ампов върти извънбрачна любов с балерината Индира Касимова, пише "Всеки ден".

Поп певецът я открива преди 5 години и я кани да танцува на концерта за връчването на музикалните награди на БГ радио. Наскоро обаче, Града и екзотичната брюнетка не издържат на страстта помежду си и я консумират.

В началото отношенията им били само професионални, но след няколко години добро приятелство и постоянни ангажименти заедно, двамата се сближават.

На всички свои участия Графа е придружаван от екзотичната Индира. При пътуванията им из страната, когато се налага да нощуват в някой град, те винаги се настаняват в съседни стаи, разказват очевидци.

Танцьорката с узбекистански корени не престава да флиртува със семейния певец при всяка възможност, потресени са свидетели на забранената любов.

Това е втората извънбрачна връзка на изпълнителя, който се прави на примерен съпруг. Преди време отново "Всеки ден" писа, че Влади има вземане-даване с красивата си колежка Михаела Филева.

Любимката на тийнейджърите и най-баладичният певец са имали гореща и краткотрайна авантюра преди година, но в момента не поддържат никакви отношения.

Парадоксът с Индира е, че жената на Графа - Мария, харесва Касимова и не се притеснява от нея, защото съпругът й я уверявал, че отношенията им са само професионални, информират ни приближени до семейство Ампови. Ревността на законната му половинка била насочена по-скоро срещу фенките на Влади, отколкото към балерината.

Водещи новини

Още новини