Джийсън заля Райна с кана студена вода

share

Людмил, известен със сценичния си псевдоним Джийсън Брад Люис, бе изгонен от Big Brother All Stars заради непристойно поведение, предаде Нова телевизия.

През последните няколко дни певецът предизвика серия от скандали, главно с Русата и Черната Златка. Той дори си позволи да замерва русата плеймейтка със стъклени предмети, което можеше да доведе до сериозен инцидент. Изпълнителят, който наруши нееднократно правилата в Къщата, за пореден път ще атакува някой от Съквартирантите. За изненада този път това няма да са двете Златки, а Райна от Къщата.

След постъпката на Джийсън и категоричният отказ да се съобрази с останалите и с условията в Къщата, Big Brother накара певеца веднага да напусне шоуто. След като се скараха за купа с картофи, тъй като Райна сметна, че няма право да използва продуктите им защото са ги оставили с нулев бюджет. Джийсън я поля с кана със ледена вода.

Новата Мисия „Камък, ножица, хартия", която започна с примирие и привидно разбирателство ще бъде отново саботирана. Този път главни действащи лица ще бъдат Киро Скалата и Пенка, които отново ще намерят свои причини, за да не доведат Мисията докрай, заради което съквартирантите една седмица са с бюджет нула.

Райна не му остана длъжна. На излизане от шоуто Джийсън обу обувки пълни с вода, за да му върви по вода в кариерата, аргументира се Райна за постъпката си.

Водещи новини

Още новини