Фолкдива ще оправи държавата със секс и възпя протестите (видео)

share

Готова съм да правя секс с политик, ако знам със сигурност, че това би оправило държавата“, заяви фолкпевицата Антонина.

Така тя даде сериозна заявка за позиция, подобна на тази на скандалната порно звезда и политик Илона Сталер – Чичолина, която публично е предлагала да прави секс със Саддам Хюсеин и след това с Осама бин Ладен, срещу прекратяване на военните и терористичните действия.

Самата Антонина възпя протестите в песен – „Баланица“, която се оказа ябълката на раздора между нея и доскорошните й продуценти и заради която тя напусна Diapason Records. В парчето певицата осмива изборите у нас и подкрепя протестиращите . „Направих песента, защото и аз имам позиция, гражданин на тази държава съм. Съгласна съм с протестиращите, но не и с разединението им. Затова и в текста на парчето се повтаря „Да, да, да, не, не, не“ – противоречието е лайтмотивът.“

Според фолк дивата хората са готови за истинска революция и тя самата ще бъде и на следващите протести, за да изрази недоволството си от управляващите. „Всичко, което правят политиците, е както се пее в песента – една абсолютна баланица“, обобщава разочарованието си Антонина.

Водещи новини

Още новини