Чичолина предлагала секс на Осама Бин Ладен

  • 08 май 2013 14:52

  • 6916
  • 3
Чичолина предлагала секс на Осама Бин Ладен
©

Чичолина, която пристигна у нас, сподели някои неща от миналото си.

“Предпочитам мъжете, които не са много красиви, защото предпочитам в тях нежността, лоялността. Не обичам стиснатите мъже. Обичам да споделям емоциите си – пътувайки, да ходим на театър, да гледаме някакъв хубав мюзикъл, как изгрява слънцето”, твърди италианската порнозвезда.

Според нея митът за италианския мачо все още не е изчезнал, а просто мъжете почувствали финансовата криза и това се е отразило на отношенията между хората.Чичолиона признава, че наистина е предлагала секс на покойните вече Осама Бин Ладен и Саддам Хюсеин, но това било само в името на мира. Тя подчерта, че е правила секс със стотици, но е обичала само двама.

“Най-големите проблеми на Европа днес са преди всичко корупцията, икономическата нестабилност, мафията”, твърди италианката пред в. “Телеграф”. Тя признава, че размерът все пак има значение, но по-голямо значение имал човекът, който стои зад него.

“Харесвам много българския народ. Обичам уханието му на цветя. Надявам се през краткия ми престой да опозная малко повече прекрасната ви страна”, разкрива още Чичолина.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
6916 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
XXL

2013.08.29 | 07:59

3
Тази проститутка е поканена от мъжката ни проститутка Евгени Минчев.Размерът имал значение.Гледах я едно време в порнофилм как го правеше с магаре.Мръсница!!!
mima bs.

2013.07.08 | 02:08

2
4i4olina miasa na 4i4ko s peruka ujas magare ruso
egg

2013.07.08 | 02:08

1
мила,сладка 4И4О /ЛИНА- НАИ-ПРЕКРАСНИ НА СВЕТА са децата от тез, които смело ди6ат и оби4ат. Това са ТЕ- истинските М

Добави коментар

Водещи новини