Миси Елиът с тежко заболяване

интернет
share

Миси Елиът разкри, че страда от болестта на Грейвс, която засяга щитовидната жлеза, като се зарече да не позволи тя да повлияе на кариерата й.

Слуховете за болестта й породиха предположения, че тя страни от светлината на прожекторите заради здравето си. Певицата обаче настоява, че болестта не пречи на кариерата й. Тя е категорична, че заболяването, за което знае от 2008 г., не "забавя темпото й".

"Разтърсих концерта на VH1 в чест на Тимбаланд миналата година. Написах и продуцирах серия хитове за изпълнители като Кийша Коул, Моника и Джасмин Съливан, които бяха номинирани за награда "Грами". Бях на турне във Великобритания, Европа, Азия, Африка и Австралия. Освен това работя и върху нов албум" - изтъкна Миси Елиът.

Миси Елиът обясни, че пие лекарства от около една година, спазва диета и играе упражнения. Така болестта и е под пълен контрол.

Болестта на Грейвс, известна също като Базедова болест, е автоимунно заболяване. При нея дейността на щитовидната жлеза е засилена. Характеризира се със засилено сърцебиене, уголемяване на жлезата, изпъкнали очи и други симптоми.

 

Водещи новини

Още новини