Откриха изложба, посветена на певицата Уитни Хюстън

Getty Images
share

В музея "Грами" в Лос Анджелис беше открита изложба, посветена на покойната певица Уитни Хюстън.

Посетителите ще имат възможността да разгледат някои от най-знаковите тоалети на изпълнителката, нейните награди "Грами", както и филмови сценарии и лични принадлежности, съобщи БНТ.

На откриването на изложбата в музея "Грами" присъстваха братята на Уитни Хюстън, Гари и Майкъл, както и снахите й Дона и Пат. Преизпълнени сме с радост, че сме тук, за да представим невероятната и бляскава кариера на една толкова прекрасна и талантлива жена, каза Пат.

Сред експонатите се открояват роклята с мъниста, носена от певицата на церемонията за наградите "Грами" през 1994 година, лични писма от легендарния музикален продуцент Клайв Дейвис и чашата за чай, използвана от поп звездата преди всяко изпълнение.

От музея "Грами" обясняват, че са решили да организират изложението, след като фенове на певицата са питали защо все още не е направено нищо в нейна памет.

Почитателите на звездата могат да разгледат експонатите до февруари догодина. За най-големите фенове предстои да се насладят и на последния филм с участието на Уитни Хюстън - "Sparkle".

Водещи новини

Още новини