Певицата Алекс Раева на нож с майка си

Интернет
share

Александра Раева в последно време доста често се кара с майка си.

Повод за зачестилите им спорове обаче не е последното гадже на начинаещата актриса DJ Дончо, а руският й. Като дъщеря на руска потомствена дворянка каквато е Наталия Бардская от Алекс Раева се очаква перфектно владеене на езика на Пушкин и Гогол. За ужас на известната актриса обаче певицата прави елементарни грешки, пише „Блиц“.

В първия сезон на сериала „Седем часа разлика“ Раева изпълни за първи път в телевизионен ефир руска песен. И докато тя самата, а и феновете й се възхищаваха от изпълнението й, майката на певицата изразила доста бурно недоволство. „Майка ми е рускиня. И аз мисля, че тя ще е просто размазана от кеф.“, споделя Алекс Раева.

Родителката обаче позвънила на дъщеря си веднага след като чула изпълнението й и звучала доста гневно. „Как можеш да сложиш във винителен падеж това, което е в творителен?” И 15 минути това нещо. Въобще ме оряза за тази песен отвсякъде”, разказва с усмивка Александра.

Въпреки сериозните критики, които търпи от майка си за езика, Раева не й се сърди дълго. Вместо това поне веднъж в месеца двете провеждат по един словесен двубой на тази тема.

Водещи новини

Още новини