DESS и Бой Джордж първи приятели

Интернет
share

Десислава, която напоследък се изявява предимно като поп изпълнителка под псевдонима DESS, се похвали пред Жана в "Сладки приказки" по TV7, че е доста близка с Бой Джордж.

Двамата се запознаха по-рано тази година, когато английската звезда гостуваше у нас.

"Джордж е много готин, никога не съм искала да го притеснявам и натрапвам. Той често и сам ми пише имейли, дори в „Туитър” си беше сложил наша обща снимка. Явно е останал с добри впечатления от мен. Той ми предложи да направим общо парче, което предстои да бъде направено, но все още не знам кога. Имаме идеи, дори скоро ми беше писал за тази песен, че се работи върху нея.

"Наскоро стана ясно, че песента на DESS за „Евровизия” - Love Is Alive, e начело на класацията. "Не искам да говоря предварително. Песента, която съм подготвила, съдържа в себе си от всичко по малко. Интрото е български фолклор, много интересно, куплетът е чувствен, а припевът е много комерсиален. Смесица от всичко, което слушателя иска. Мисля, че има много добри шансове".

Десислава призна, че е сменила псевдонима си на DESS заради нежеланието на българските радиа да пускат поп сингъла й. Тя разказа, че не се страхува от конкуренцията, но иска да спечели. Чаровницата сподели също така пред Жана, че няма мъж до себе си: "Не е тайна, че няма човек до мен. Не знам какъв мъж искам. Смятам, че като го срещна, ще го позная.”

Водещи новини

Още новини