Шаде се храни здравословно

share

Звездата на соулмузиката Шаде предпочита здравословна храна преди концерта си у нас на 29 октомври в зала "Арена Армеец София", съобщиха организаторите.

Очаква се британката да поднесе на многобройната си публика пищно шоу с много мултимедия, уникална сценография в съчетание с вечните й хитове.

Специално за Шаде в бекстейдж-зоната ще бъде създадена истинска феерия в бяло. Снежнобели завеси ще се спускат от двете страни
на гримьорната й, която ще бъде аранжирана с изобилие от бели рози. В непосредствена близост до гримьорната на певицата ще бъде обособено голямо помещение, в което звездата ще вечеря.

Върху дълги бели покривки певицата ще се подкрепи с изключително здравословна вечеря. Шаде, известна с привързаността си към екологичната храна, изисква в менюто си нискомаслени млечни храни, бяло пилешко месо, задушени зеленчуци, пълнозърнест хляб, както и сурови ядки и свежи плодове. Изпълнителката и нейната група ще опитат най-добрите селекции от червени и бели български вина.

Певицата ще пристигне в България с домашния си любимец - куче от порода Wheaten Terrier. По време на концерта за любимеца на Шаде специално ще бъде обособена стая в непосредствена близост до гримьорната.

След шоуто в София Шаде се отправя към Финландия, Русия и Полша, където са следващите концерти от настоящото й турне. Ограничено количество билети за събитието все още могат да бъдат купени на цени от 130 до 170 лева.

Водещи новини

Още новини