Провъзгласиха Богомил за новия Бийбър

Интернет
share

Истинска истерия предизвика сред фенките си 14-годишният Богомил Бонев от X Factor.

Той заедно с 18-годишния Рафи Богосян се срещнаха заедно с почитателите си в столичния The Mall вчера. Някои от екзалтираните момичета дори сравниха Богомил с канадската тийнсензация Джъстин Бийбър.

Хиляди почитателки на Рафи и Богомил се бяха събрали в търговския център, за да видят любимците си на живо. Щом двамата се появиха, мацките започнаха да крещят и да се блъскат, за да стигнат до тях. Стигна се дори до бой между няколко от най-напористите девойки. Страстите дотолкова се нажежиха, че се наложи охраната да изведе момчетата от търговския център с импровизиран кордон и да ги качи в коли, за да ги защити от почитателките им.

След събитието повечето фенове се оплакваха от лошата организация, която е довела до хаос при раздаването на автографи. Цялата среща продължи само няколко минути, а някои фенове са си тръгнали с изпокъсани дрехи.

Междувременно стана ясно, че утре вечерта в X Factor ще бъде посветена на българската музика. Финалистите ще изпълнят вечните хитове на „Сигнал”, Васил Найденов, Орлин Горанов и други. Очаква ни и първото им общо изпълнение в концерта на живо, когато ще чуем едно от емблематичните парчета на Кеца. Той ще бъде и специалният гост в сряда вечер, когато някой от 10-те финалисти ще трябва да напусне X Factor.

Водещи новини

Още новини